Coaching

LIFE COACHING - EN VEJ TIL LIVSUDFOLDELSE OG BEDRE TRIVSEL

Coaching handler ofte om at få hjælp til at sætte nogle gode mål og efterfølgende at nå dem. Og tit og ofte giver det glæde og tilfredsstillelse, at opnå det man har drømt om. At have succes, at lykkes og komme i mål med noget.


For mig er det imidlertid mindst lige så interessant, hvordan rejsen frem mod målet opleves og udfolder sig. Føles dagligdagen som en ørkenvandring imellem enkelte sejre og højdepunkter i livet?  Eller har vi en fornemmelse af folde os ud på en engageret og meningsfuld måde i det daglige liv? Forhåbentligt mest det sidste - men i perioder af mange moderne menneskers liv, er der ofte også en del af det første. Lidt for lidt fordybelse i og udfoldelse af det liv og de muligheder, vi har fået. Det er bl.a. i det tilfælde, at vores samarbejde kan være relevant.

TRIVSEL & LIVSUDFOLDELSE

I min praksis som personlig vejleder og coach har jeg en åben og helhedsorienteret tilgang til dig og det liv, du står midt i.


Hvordan får du taget hånd om dine problemstillinger, så du får fornyet flow i dagligdagen? Hvordan får du udfoldet de sider af dig selv, som kalder på opmærksomhed lige nu? Og hvordan får du skabt mere trivsel - til glæde for dig selv og for de mennesker, som du er i berøring med i din dagligdag? 


Det er nogle af de spændende spørgsmål, vi kan arbejde med i forbindelse med et samtaleforløb.


PRAKTISK

Coaching-sessioner kan foregå i mit private lokale i Sorring, som ligger mellem Silkeborg og Århus, samt på Højskolen Skærgården, som ligger lidt syd for Herning. Andre lokaliteter efter aftale. Det er også muligt at arbejde over Skype.


Jeg gør opmærksom på, at der kan forekomme ventetid. I så fald kan jeg ofte henvise til dygtige kollegaer.


Coaching og trivselssamtaler er ikke behandling, og jeg forbeholder mig derfor retten til at vejlede dig videre, hvis jeg vurderer, at din problemstilling er behandlingskrævende eller ligger uden for mit faglige område.


Kontakt mig for en uforpligtende samtale med henblik på et forløb.

MICHAEL M. ANDERSEN


Træffes på +45 30 31 75 14


Michael.m.andersen@mail.dk

Copyright @ All Rights Reserved